top of page
Klantcase Niezink Finance

Counting on accounting

De waarde van finance support bij AressGroep.

Klantcase

Achtergrond AressGroep

AressGroep – een internationaal MKB bedrijf met het hoofdkantoor in Hoofddorp - biedt een totaalpakket van onder andere bouw, renovatie, technische dienst, vastgoedonderhoud, installatie- en elektratechniek, schilderwerk, bestrating en groenvoorziening. Daarnaast behoren periodieke- en dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden van gevels, kantoren, fitnessclubs, benzinestations en winkels tot de diensten van AressGroep. Grote opdrachtgevers zijn onder andere Basic-Fit en Picnic.c.

Aanleiding samenwerking Niezink Finance

Binnen AressGroep wordt de financiële administratie voor de Europese dochtermaatschappijen (Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Spanje en Frankrijk) centraal op het hoofdkantoor gevoerd. Vanwege de sterke groei van de business ontstond bij de finance manager een behoefte voor finance support in de vorm van een financieel medewerker voor de verwerking van de inkoopfacturen voor de Belgische entiteit.

Lees de Q&A met Lukas

We vroegen naar zijn ervaringen bij Niezink Finance en bij opdrachtgever AressGroep

Door de krappe arbeidsmarkt voor finance professionals was Aress nog niet in staat geweest een vaste medewerker voor de functie aan te trekken. Niezink Finance constateerde dat er een match was met de vraag van AressGroep en de capabilities en ambitie van finance professional Lukas en zo kon Lukas nog dezelfde week starten.

Resultaat voor de klant

Tijdens deze opdracht was de primaire uitdaging om achterstanden op de financiële administratie voor de Belgische entiteit weg te werken. Toen Lukas dit onder de knie had, en er ruimte was voor nieuwe werkzaamheden kreeg hij steeds meer verantwoordelijkheden, zoals het uitvoeren van doorbelastingen. Hierbij bleef hij verantwoordelijk voor België, maar zodra de administratie daar op orde was, kon hij ook meehelpen met werkzaamheden voor de financiële administraties van Nederland en Spanje.

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

bottom of page