top of page

Kick-start jouw carrière als

FINANCE PROFESSIONAL

Bij Niezink Finance krijg je de kans om je snel te ontwikkelen als finance professional. Als finance professional ondersteun en professionaliseer je de financiële afdelingen van onze klanten. Je doet brede en relevante werkervaring op, wat zorgt voor een sterk fundament voor je carrière. Klaar om echte impact te maken?

 

Ontdek hoe jij jouw loopbaan hier kunt starten of vervolgen.

Niezink Finance carrière

Wil jij impact maken en tegelijkertijd waardevolle ervaring opdoen?

Bij Niezink Finance ga je werken binnen onze service line Finance Support. Hier krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij verschillende bedrijven, zodat je kunt ontdekken welke werkzaamheden en organisaties het beste bij je passen. We zorgen ervoor dat jouw opdrachten relevant zijn voor zowel jou als de opdrachtgever, waardoor je direct van waarde bent en een stevig fundament voor je carrière opbouwt.

Hoe jij bij Niezink Finance een sterk fundament gaat bouwen

CARRIÈREPLAN & BEGELEIDING

WAT JE GAAT DOEN

HOE JE DIT GAAT DOEN

Bij Niezink Finance starten we met het opstellen van een persoonlijk carrièreplan om je professionele toekomst richting te geven. Onze cultuur kenmerkt zich door transparante communicatie, eigen verantwoordelijkheid en een hechte, toegankelijke samenwerking.

Met Finance Support versterk je de financiële afdelingen van diverse klanten, variërend van MKB tot grote ondernemingen, waardoor je brede en relevante ervaring opdoet in verschillende sectoren. Mogelijke posities die je kunt vervullen zijn financieel medewerker en (assistent)-controller.

Jouw verantwoordelijkheden kunnen onder meer bestaan uit:
✓ Financiële administratieve ondersteuning
✓ Verzorging van maandafsluitingen
✓ Opstellen en analyseren van financiële rapportages
✓ Opstellen van budgetten

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN
FINANCE SUPPORT

Bij Niezink Finance krijg je de mogelijkheid om een stevig fundament voor je carrière als finance professional te bouwen. Met behulp van dit overzicht geven we je op hoofdlijnen inzicht in je potentiële route. Enerzijds is hierbij weergegeven wat je functie kan zijn bij Niezink Finance en anderzijds wat voor type rollen je kunt vervullen bij opdrachtgevers.

Een vervolgopleiding na je HBO- of WO bachelor is niet altijd nodig om door te groeien. Maar vaak is het voor meer strategische en verantwoordelijke posities wel gewenst om een MSc of een RC-titel te hebben. Als je de ambitie hebt om CFO te worden dan heb je daar met deze route een sterke basis voor gelegd. 

Niezink Finance  Ontwikkelingsmogelijkheden
Niezink Finance Carrière

AAN HET WOORD

Lukas Tijsse Klasen

FINANCE PROFESSIONAL

Lukas Tijsse Klasen Niezink Finance
Het werk als finance professional bij Niezink Finance is bijzonder interessant vanwege de diversiteit aan opdrachten en bedrijven waarmee je te maken krijgt. Doordat je bij verschillende bedrijven opdrachten uitvoert, doe je constant nieuwe vaardigheden en kennis op. Bovendien biedt Niezink Finance uitstekende ondersteuning en wordt er goed naar je wensen geluisterd bij het zoeken van een opdracht. Hierdoor kan ik mezelf continu verbeteren en ontwikkelen binnen mijn vakgebied.

Manieren hoe Niezink Finance bijdraagt aan jouw ontwikkeling

PERSOONLIJKE CARRIÈREPLANNING

Wij geloven in maatwerk. Daarom vinden we het belangrijk dat je nadenkt over je carrièreplanning. Hierbij ondersteunen we je graag. Je loopt geen vast traineeship door, maar jouw ambities staan centraal.

1

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

 

Je krijgt uitgebreide mogelijkheden om je te ontwikkelen als finance professional. Niezink Finance helpt je actief bij het realiseren van je professionele ambities​. Dat kan zowel op de inhoud en het proces zijn.

JE DOET BREDE EN RELEVANTE WERKERVARING OP

 

Bij Niezink Finance krijg je de kans om je snel te ontwikkelen als finance professional. Je doet brede en relevante werkervaring op, wat zorgt voor een sterk fundament voor je carrière. Door je kennis in de praktijk toe te passen, ben je direct van waarde voor onze opdrachtgevers.

2

3

TRANSPARANTE COMMUNICATIE

 Onze cultuur kenmerkt zich door transparante communicatie en eigen verantwoordelijkheid, wat je veel vrijheid in je rol geeft. Bovendien zijn we allemaal toegankelijk en behulpzaam naar elkaar.

4

Voordelen bij Niezink Finance

Naast de persoonlijke carrièrebegeleiding en ontwikkelingsmogelijkheden vinden we het belangrijk dat je werkzaam bent binnen een omgeving waarin je jouw doelen kunt bereiken.

Je breidt je kennis uit

Werken bij ons biedt de mogelijkheid om voor diverse opdrachtgevers te werken, wat je ontwikkeling versnelt. Hierdoor verbreed je je ervaring door kennis toe te passen en op te doen bij verschillende organisaties.

Ontdek hoe Lukas zijn eerste opdracht bij Niezink Finance heeft ervaren

Door na te denken over je toekomst, weet je beter welke richting je op moet bewegen

Lukas Tijsse Klasen Niezink Finance

Lukas Tijsse Klasen

Finance professional

Impressie van Niezink Finance

Omgeving Niezink Finance | Zuidas

Omgeving Niezink Finance | Zuidas
Omgeving Niezink Finance | Zuidas

Omgeving Niezink Finance | Zuidas

00:14
Video afspelen
Werkdag van Mandy

Werkdag van Mandy

00:36
Video afspelen
Rooftop uitzicht

Rooftop uitzicht

00:17
Video afspelen
Inkijkje bij Niezink Finance

Inkijkje bij Niezink Finance

00:30
Video afspelen

Volg ons via social media

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Youtube

Denk je dat Niezink Finance de juiste plek is voor jou?

Bekijk onze vacatures

Nikita Kersten Niezink Finance
bottom of page