top of page

SERVICES

Project support

Met Project support helpen onze finance professionals u met hun finance & control expertise bij het beheersbaar maken van uw financiële functie. Door groei en ontwikkeling van uw organisatie ervaart u toenemende complexiteit op de finance & control afdeling.

 

De informatiebehoefte wordt groter, want er komen meerdere belanghebbenden om de hoek kijken, zoals de bank, aandeelhouders en business unit managers. Ook groeit het personeelsbestand waardoor u behoefte heeft aan goed ingerichte processen en procedures. Deze ontwikkelingen leiden tot een steeds groter wordende verantwoordelijkheid voor de CFO, controllers en finance managers.

 

Bij Niezink Finance kunnen onze finance professionals u met hun finance & control expertise ondersteunen bij het beheersbaar maken van uw financiële functie. Denk aan het opstellen van een accounting manual, inrichting van internal controls, optimaliseren van het financiële afsluitingsproces en bij management-control vraagstukken.

Finance support

SERVICES

Accounting manual

Organisaties met deelnemingen willen graag juiste, tijdige en volledige financiële rapportages ontvangen. Ontdek hoe een accounting manual hierbij onmisbaar is.

Internal controls

Iedere bestuurder, manager en ondernemer heeft behoefte aan betrouwbare informatie en het beschermen van activa. Verhoog de betrouwbaarheid van uw informatie en krijg inzicht in uw bedrijfsrisico’s.

Financieel afsluitingsproces

Organisaties hechten waarde aan betrouwbare en relevante informatie. Bij de maandrapportages is tussen deze twee informatie-eisen vaak sprake van een trade-off. U wilt namelijk snel weten wat de cijfers zijn geweest, maar ze moeten ook betrouwbaar zijn.

Management control

Effectief management vereist een heldere aanpak om ervoor te zorgen dat medewerkers handelen in lijn met de gewenste organisatiedoelstellingen. Verken uw mogelijkheden met de kracht van management control.

Blijf in control met Project support

Ready to talk?

Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

bottom of page