top of page

OVER ONS

Over Niezink Finance

Niezink Finance helpt ambitieuze organisaties bij het optimaliseren van de finance & control functie.

Amsterdam Niezink Finance

OVER ONS

Business Partner in Finance & Control

Niezink Finance is toegewijd aan het optimaliseren en professionaliseren van de financiële functie van ambitieuze organisaties. Hierbij streven we naar effectiviteit en efficiëntie. Als business partner ondersteunen we onze klanten bij het verkrijgen en behouden van beheersing over hun finance & control afdeling. Onze commitments staan centraal in onze bedrijfsvoering.

Onze commitments

Trust

Building on Trust

We bouwen verder op het vertrouwen dat we krijgen van onze klanten. Professionaliteit, integriteit, vertrouwelijkheid en objectiviteit zijn hierbij onze uitgangspunten.

Niezink Finance

WAT WE DOEN

Wij helpen bij het optimaliseren van de finance & control functie van ambitieuze organisaties

Bij Niezink Finance onderkennen we twee service lines: finance support en project support. Hiermee zorgen we ervoor dat onze klanten in control blijven over hun finance afdelingen. Wij bieden diepgaande finance & control expertise om ambitieuze organisaties te laten excelleren.

MEER OVER ONS

Wat we doen

Onze aanpak

CONTACT

Get In Touch

Robin Niezink

Robin Niezink

Director

  • LinkedIn

"Wat ons motiveert is om met Niezink Finance jonge professionals kansen te bieden om hun ambities te realiseren binnen een ondernemende organisatie. 

Het ondernemerschap komt onder andere tot uiting doordat we zorgen voor alignment tussen de individuele doelstellingen en de doelen van de organisatie. Als registercontroller vind ik het daarnaast belangrijk om life long learning te stimuleren en ook inhoudelijk kennis over te dragen."

"Bij Niezink Finance geloven we in het benutten van potentie. Hierbij staan de ambities van onze klanten en medewerkers centraal. Voor iedere medewerker maken we een individueel carrièreplan en zoeken op basis daarvan voortdurend naar de beste ontwikkelingsmogelijkheden. Wij geloven namelijk dat we de beste dienstverlening kunnen bieden aan onze klanten als we de beste kansen bieden aan onze medewerkers om hun ambities te realiseren."

Nikita Kersten Niezink Finance

Nikita Kersten

Talent Acquisition Specialist

  • LinkedIn
bottom of page